I Debitorkartoteket opretter, finder og ændrer du informationerne på en kunde - herefter kaldet Debitor.

Det er også i dit Debitorkartotek du kan se alle ordrer, tilbud, bogførte indbetalinger, faktura du har sendt og meget mere.

Sådan opretter du en ny Debitor:

1. Klik på fanen "Kartoteker"

2. Klik på ikonet "Debitorer"

3. Klik på "F7"- tasten for at åbne for debitorarkivet, eller vælg fanen "Rediger"

4. Hvis du vælger fanen "Rediger" klik på ikonet "Opret"

Du er nu klar til at indtaste dine oplysninger på kunden.

Systemet er allerede sat op til nogen standarder, eksempelvis er er betalingsbetingelserne sat til 4 dage.  Hvis du gerne vil have dette ændret til 8 dage fast for alle kunder, skal du gøre det i din opsætning af systemet. Se hvordan du gør det her.

Oplysninger til de enkelte felter i dit Debitorkartotek:  Felter med rødt er obligatoriske.

Debitor
Debitoroplysninger
Debitornummer
Dette nummer skal være unikt. Via standardopsætningen kan du bestemme om det skal være fortløbende numre. Du kan slå op direkte i CVR. registeret, så du automatisk får udfyldt info om: Navn, Adresse, Postnr. By og cvr.nr. Opslag er naturligvis kun muligt hvis kunden har et registreret cvr.nr. For at se hvordan du laver opslag i CVR. registeret klik her.
OBS: Hvis du indtaster cvr.nr forkert skal du klikke på "Annuller" og indtaste igen.
Navn
Navn på kunden eller firma
Adresse 1
Adresse på kunden
Adresse 2
Hvis der er alternativ adresse på kunden, f.eks leveringsadresse
Adresse 3
Hvis der er endnu en alternativ adresse på kunden
Postnr.
Kundens postnummer. Ved at klikke på ikonet, vælge postnummeret ved at dobbeltklikke på det, bliver byen der er tilknyttet automatisk indsat i by.
By
Byen postnummeret er knyttet til.
LandHer kan indtastes landekoden for kunden, eller du kan vælge landet via ikonet.
Kontakt
Navn på kontaktperson eller afdeling
Spærret
Via rulle menuen kan du vælge at spærre en leverandør/kreditor for flere køb, og kreditoren vil ikke kunne findes i forbindelse med indkøb.
Internet

E-mail
Leverandørens/kreditorens E-mailadresse. Denne E-mailadresse vil som udgangspunkt være standardmail for faktura og korrespondance med kunden. Via fanen "Kontaktpersoner" kan du definere hvem der skal have hvad fra dig, eksempelvis i forskellige afdelinger.
HjemmesideHer kan du indsætte link til kundens hjemmeside
Valutabeløb

Saldo DKK
Her vises den aktuelle saldo i DKK. Hvis  kunden har en forfalden saldo bliver feltet oplyst med rødt.
Kreditmaks. DKK
Her kan angives hvor stort et kreditmaks kunden må have. Hvis der ikke skal være kreditmaks på kunden skal du skrive =0
Telefonnumre

Telefon
Kundens telefonnummer
Telefax
Kundens faxnummer
Mobiltelefon
Kundens mobilnummer.  Du kan her tilknytte SMS service til kunden. Se her hvordan.

Får du behov for at redigere oplysninger på en debitor klik her.

Ønsker du flere muligheder for at gemme oplysninger om en debitor klik her.

OBS: Når der er registreret posteringer på en kundes konto, kan du ikke slette den.

Se hvad du ellers kan i dit kreditorkartotek ved at klikke på linket:

Debitor - Fanen - Opsætning

Debitor - Fanen - Rabatter

Debitor - Fanen - Diverse

Debitor - Fanen - Kontaktpersoner

Debitor - Fanen - Dokumenter

Debitor - Fanen - Kontakthistorik

Debitor - Fanen - Valgfri

Desuden kan du med få klik se:

Debitor - Boksen - Liste

Debitor - Boksen -  Perioder

Debitor - Boksen -  Posteringer

Debitor - Boksen -  Salg

Statistik

Udskrifter

Ordrer

Diverse

Debitor udskrifter:

Debitorudskrifter - Debitorliste

Debitorudskrifter - Rykkerliste

Debitorudskrifter - Labels

Debitorudskrifter - Posteringsliste

Debitorudskrifter - Internt kontoudtog

Debitorudskrifter - Kontoudtog

Debitorudskrifter - Specificeret aldersfordelt

Debitorudskrifter - Aldersfordelt åbne poster

Debitorudskrifter - Debitor Saldoliste

Debitorudskrifter - Debitor Statistikker

Debitorudskrifter - EU-Salg uden moms

Debitorudskrifter - Brugerdefinerede udskrifter