Fanen "Diverse" giver dig mulighed for at gemme bank informationer, rykker oplysninger, PBS oplysninger mv. på dine debitorer/ kreditorer. Du bør være opmærksom på du i henhold til GDPR lovgivningen skal kunne dokumentere hvorfor oplysningerne er relevante for dig at opbevare.

Sådan opretter du oplysninger i fanen "Diverse"

Oplysninger til de enkelte felter i fanen "Diverse". Felter med rødt er obligatoriske.

Dato oplysninger

Sidste rente
Systemet sætter selv datoen for sidste tilskrevne rente ind, i forbindelse med rentetilkørsel.
Sidst rykket
Systemet indsætter selv dato for hvornår der sidst er foretaget en rykkerkørsel på debitorens/ kreditorens konto
Sidste faktura
Systemet indsætter selv dato for hvornår der sidst er sendt/modtaget en faktura til eller fra debitoren/ kreditoren
Sidste indbetaling
Systemet indsætter selv den dato hvor debitoren/ kreditoren sidst har foretaget/ modtaget en indbetaling, ud fra din bogføring.
PBS

PBS gruppenummer
Her indtastes debitorens/ kreditorens  PBS gruppenr
Aftalenummer
Her indtastes debitorens/ kreditorens PBS aftalenr
Start dato
Her indtastes den dato det er aftalt kunden skal betale via PBS
Factoring

Status
Via ikonet kan du vælge om du har ændringer/ skal tilmelde til factoring, eller om debitoren/ kreditoren er tilmeldt.
Factoringgruppe
Hvis du har oprettet factoringgrupper i din opsætning af systemet, kan du via ikonet vælge den rette her
FIK-nummer

Persondata

Personnummer
Her kan indtastes debitorens/ kreditorens cpr. nr
Korrektioner

Oprettet af
Her ses initialerne på vedkommende der har oprettet debitoren/ kreditoren såfremt hver medarbejder har sit eget login, og er oprettet i systemet.
Oprettet dato
Den dato debitoren/ kreditoren er oprettet
Ændret af
Initialerne på den der senest har foretaget ændringer eller tilføjelser på debitoren/ kreditoren, såfremt hver medarbejder har sit eget login, og er oprettet i systemet.
Ændret dato
Den dato der senest er foretaget ændringer eller tilføjelser på debitorens/ kreditorens konto
EDI

Ordre- kommunikation

GLN / EDI lokationsnr.

Farvekode

Farvekode
Her har du mulighed for at give debitoren/ kreditoren en bestemt farve, som vil blive vist på alle lister. Det kan være en bestemt gruppe af debitorer/ kreditorer der kræver særlig opmærksomhed, eller på anden vis skal lægges mærke til. Bruger du dette felt skal du huske at vælge feltet "Farvekode" i din opsætning af "Felter til visning".
Notat

Notat
Ved at dobbeltklikke får du mulighed for at skrive et notat på debitorens/ kreditorens konto
Intern bemærkning
Her kan du skrive interne kommentarer til debitorens/ kreditorens konto, der også kan læses af kolleger.

Når du er færdig tast "CTRL + S" og oplysningerne gemmes.

Du kan til hver en tid redigere i dine oplysninger ved at taste "F2" når du står på den valgte debitor/ kreditors stamdata.