Fanen "Dokumenter" giver dig mulighed for at gemme dokumenter, eller en korrespondance med debitoren/ kreditoren fra feks. e-mail, eller billeder. Det kan være en opsigelse på et abonnement, debitoren/ kreditoren har sendt på mail.
For at benytte denne funktion, skal du have hjælp fra vores support til opsætning.

Sådan gemmer du et dokument tilknyttet debitoren/ kreditoren

Oplysninger til de enkelte felter i fanen Dokumenter. Felter med rødt er obligatoriske.

Debitor dokument

Titel
Her indtaster du titlen på dokumentet, der gør du kan finde det senere.
Tekst 1 & 2

Dato
Den dato dokumentet er modtaget eller lagt ind.
Gruppe ID
Via ikonet kan du finde den Debitor/ Kreditor-gruppe der er tilknyttet. Dette felt er kun muligt hvis du har oprettet grupper via "Opsætning af debitor/ kreditor dokumentgrupper".
Resume
Her kan du indtaste eller kopiere et resume af indholdet af dokumentet ind så du kan se hvad det handler om, uden at åbne dokumentet.
Sti - og filnavn
Ved at klikke på "Gennemse" kommer din stifinder frem, og du kan vælge den fil du vil have lagt ind, ved at klikke på den, og derefter "Åben".
Knappen "Kopier til databasen"
Hvis du vil have kopieret filen til din database skal du klikke her.
Sammenlign

Når du har indtastet oplysningerne klik på "OK" og dokumentet gemmes på debitoren.

Har du behov for at redigere de oplysninger du har indtastet, eller har fået lagt et forkert dokument ind kan du redigere på følgende måde:
1. Har du behov for at redigere de indtastede oplysninger klikker du på knappen "Rediger"
Herefter åbner skærmbilledet igen, og du kan foretage dine rettelser.

2. Hvis du ønsker at slette et dokument, markeres dokumentet, og klik på knappen "Slet"
3. Ønsker du at se dokumentet klik på knappen "Vis fil"
4. Ønsker du at redigere filen, eller udskifte den med en anden fil, klik på knappen "Rediger fil"