OBS: Du kan i henhold til bogføringsloven kun slette et indkøb der ikke indeholder ordrelinjer, eller endnu ikke er bogført.

For at finde det indkøb frem du gerne vil have slettet, og som endnu ikke er bogført:

1. Klik på fanen "Kartoteker"

2.  Klik på ikonet "Indkøb"

3.  Klik på boksen "Liste"

Du får nu et skærmbillede frem hvor du under fanen "Alle indkøb" kan se de indkøb der endnu ikke er bogført, og derfor kan slettes.

1. Dobbeltklik på det indkøb du vil slette

2. Klik på fanen "Rediger"

3.  Klik på ikonet "Slet", og du vil blive spurgt om du vil slette dit indkøb/kartotekskort.. Klik "OK", og indkøbet er nu slettet.