Når du har indtastet din indkøbsordre har du mulighed for at udskrive, få vist din forespørgsel på skærmen eller sende den på mail til leverandøren, inden du bogfører den.

1. Opret dit indkøb - for at se hvordan klik her.

2.  Klik på boksen "Forespørgsel", hvorefter du får en udskrifts-forespørgsel op på din skærm.

Mail: Hvis du har indtastet kreditorens mailadresse i dit kreditorkartotek kan du maile din ordre direkte til din leverandør, og forespørge om varerne er tilgængelige, og evt. hvornår.

Vis: Du får vist alle dine indkøbslinjer som de vil se ud ved udskrift, eller mail til leverandøren.

Udskriv: Du får udskrevet dit indkøb på printer.

Annuller: Lukker forespørgselsvinduet.