Hvis der er krav om et rekvisitionsnummer på et indkøb kan du med få klik sende den med dit indkøb.

1. Opret dit indkøb, Husk at indtaste rekvisitionsnummeret - for at se hvordan klik her

2. Klik på boksen "Rekvisition", hvorefter du får en udskriftsforespørgsel op på din skærm.

Mail: Hvis du har indtastet kreditorens mailadresse i dit kreditorkartotek, kommer der en ekstra linje på dit indkøb med det

indtastede rekvisitionsnummer, samt overskriften "Rekvisition", så der ikke er tvivl om hvad det drejer sig om.

Vis: Du får vist alle dine indkøbslinjer som de vil se ud ved udskrift, eller mail til leverandøren.

Udskriv: Du får udskrevet dit indkøb på printer

Annuller:  Lukker rekvisitionsvinduet.

Sådan udskriver du en kvittering

Liste

Arkiv

Diverse Fanen Indkøb -  Leveringsoplysninger