Når du modtager dine varer fra leverandøren, kan du med en kvittering kontrollere om din bestilling passer med det du har fået leveret.

1.  Opret dit indkøb - for at se hvordan klik her.

Når du modtager dine varer, kan dine lagermedarbejdere finde din ordre i systemet, og udskrive den, for kontrol.

For at se hvordan klik her.

2. Klik på boksen "Kvittering" hvorefter du får en udskriftsforespørgsel op på din skærm.

Ved at klikke på knappen "Vis", vil du nu kunne se der er blevet tilføjet linjer efter dine ordrerlinjer, samt teksten "Modtaget antal". På disse linjer kan dine lagermedarbejdere nu notere det modtagne antal, inden bogføring.

3. Klik på "Udskriv" og du får en kvittering ud på din printer til brug for lagermedarbejderen.

Sådan sender du en rekvisition

Liste