På fanen ordredata har du mulighed for at redigere de oplysninger der er lagt ind på debitoren via debitorkartoteket, hvis de ikke stemmer overens med dit aktuelle tilbud.

Oplysninger til de enkelte felter. Felter med rødt er obligatoriske.

Bogføringsoplysninger
PrislisterVia ikonet kan du redigere den prisliste der er lagt ind på kunden via debitorkartoteket
ValutaVia ikonet kan du ændre valuta
MomsVia ikonet kan du vælge en anden momstype
KasserabatVia ikonet kan du vælge en fastsat kasserabat
EU LandekodeVia ikonet kan du ændre EU-landekoden
EU Trans. kodeVia ikonet kan du ændre EU Transaktionskoden
AfgiftspligtigVia ikonet kan du ændre om der er afgift på varene
Diverse
Tillad samling af ordrerVia ikonet kan du redigere om der må samles ordrer på den aktuelle debitor
Yderligere ordreoplysninger
KategoriVia ikonet kan du ændre debitorkategorien
OrdrekategoriVia ikonet kan du ændre ordrekategorien
SprogVia ikonet kan du ændre sproget
AgentVia ikonet kan initialerne eller den den agent der er tilknyttet ændres
Dimensioner
AfdelingVia ikonet kan du ændre på den afdeling tilbudet skal være tilknyttet
BærerHer kan du ændre bærer af tilbudet
FormålVia ikonet kan der ændres eller vælges formål
ProjektVia ikonet kan der vælges eller redigeres hvilket projekt tilbudet er tilknyttet
EDI
Kommunikationsmetode
Kommunikationsstatus
GLN/ EDI lokationsnr.
Lev. GLN / EDI lokationsnr.
LEAN information
Web Ordre ID
Forsendelsesreference
Kundens reference
TestordreVed at markere her bliver der sendt en testordre til dig selv.

Se mere om funktionerne i dit tilbudskartotek:

Opret tilbud

Tilbud - fanen leveringsoplysninger

Tilbud - fanen Diverse

Tilbud - fanen Valgfri