Alle salgsordrer gemmes i dit ordrekatotek. Det kan være ordrer til videreekspedition, reservering af varer eller restordrestyring, at se allerede ekspederede ordrer, eller for at gentage en ordre.

1. Klik på fanen "Kartoteker"

2. Klik på ikonet "Ordrer"

3. Tast på "F7" for at oprette en ny salgsordre

Vi anbefaler du tilretter felterne på din ordre, til at indeholde de oplysninger du benyttet. Klik "her for felter til visning" hvordan.

Du kan nu indtaste din ordre.

Oplysninger til de enkelte felter. Felter med rødt er obligatoriske.

Ordrenr.Dette indsætte automatisk med fortløbende numre
Bevar ordrenVed klik her gemmes ordrehovedet efter bogføring, så der fremadrettet kun skal tastes varer eller ydelser ind.
LinjetotalDet samlede beløb på salgsordren, ekskl. moms
Debitoroplysninger
Debitornr.Via ikonet kan du søge din debitor frem
Adresse felterDebitorens navn, adresse mv. indsættes automatisk, ud fra de oplysninger du har oprettet i dit debitorkartotek. Kontaktpersonen kan ændres via ikonet på linjen.
Ordreoplysninger
OrdredatoSystemet indsætter automatisk dags dato, dette kan ændres
LeveringsdatoSystemet indsætter automatisk dags dato, dette kan ændres
PakkedatoIndsæt den eventuelle pakkedato
LeveringsugeIndsæt den eventuelle leveringsuge
Rekvisitionsnr.Kundens rekvisitionsnummer
Deres ref.Kontaktperson hos debitoren
Vores ref.Navn eller initialer på medarbejderen der opretter ordren
MobiltelefonTelefonnummer på kundens kontaktperson
Ordreoplysninger
StatusVia ikonet vælges den status ordren har. Dobbeltklik på den aktuelle linje.
Er reserveretVia ikonet vælges om varen er reserveret på lageret.
RapportgruppeVia ikonet vælges eventuel rapportgruppe.
SælgerVia ikonet vælges initialer på sælgeren
BetalingVia ikonet vælges den betalingsfrist debitoren skal have.
LeveringVia ikonet vælges leveringsmåden.
E-mailSystemet indsætter den mailadresse der er indsat som fakturamail til kunden i dit debitorkartotek. Denne kan ændres, på den enkelte ordre.

Se øvrige muligheder i dit Ordrekartotek:

Opret kontantordre

Opret Abonnementsordre

Opret tilbud

Tilbud / ordrer - fanen Leveringsoplysninger

Tilbud / ordrer - fanen Ordredata

Tilbud / Ordrer - fanen Diverse

Tilbud / Ordrer - fanen Valgfri

Tilbud / Ordrer - boksen Liste

Tilbud / Ordrer - boksen Tilbud

Tilbud / Ordrer - boksen Bekræftelse

Tilbud / Ordrer - boksen Følgeseddel

Tilbud / ordrer - boksen Faktura

Tilbud / Ordrer - boksen Udskrifter

Tilbud / Ordrer - boksen Arkiv

Tilbud / Ordrer - boksen Diverse