Listevisningen i Ordrerkartoteket giver dig forskellige muligheder for at få et overblik over de forskellige typer af ordrer der ligger, og hvordan e fordeler sig, ud fra den status de har fået tildelt gennem behandlingen fra tilbud - til fakturering.

1. Klik på fanen "Kartoteker"

2. Klik på ikonet "Ordrer"

3. Klik på boksen "Liste"

Du får nu din liste op, med fordeling efter de faner de enkelte ordrer har fået i feltet "Ordrestatus" da de blev oprettet, og viderebehandlet.

Ved at dobbeltklikke på en given ordre åbner den, og du kan redigere i den ved at taste på "F2"

Se mere om boksen Liste her:

Boksen Liste

Opsætning af søgekriterier

Se mere om hvad du kan i Ordrer:

Ordrer - Boksen -  Bekræftelse

Ordrer - Boksen -  Tilbud

Ordrer - Boksen -  Plukliste

Ordrer - Boksen -  Følgeseddel

Ordrer - boksen -  Faktura

Ordrer - Boksen -  Udskrifter

Ordrer - Boksen -  Arkiv

Ordrer - Boksen -  Diverse