Ikke alle kunder skal have tilsendt en faktura, men betaler kontant, og får varen udleveret med det samme, og pengene bliver lagt i kassen.

1. Klik på fanen "Kartoteker"

2. Klik på ikonet "Kontantfaktura"

3. Tast på "F7" for at oprette en ordre.

Herefter indtastes ordren som normalt,  -  sæt "Status" til Faktureret.

4. Når du er færdig klik på boksen "Faktura", og vælg hvordan du vil have udskrevet dit salg. Systemet bogfører herefter

automatisk din faktura som værende betalt, og pengene lagt i kassen.

Se mere om ordrer her:

Opret ordre

Opret tilbud

Opret abonnementsordre