Det er muligt at sammenlægge flere regnskaber i ét firma - altså et konsolideret regnskab.

Det konsoliderede regnskab vil bestå af posteringer og evt. budgetposteringer fra de sammenkørte regnskaber pr. konto og valuta.

Konsolideringen kan foretages for et vilkårligt antal firmaer. Disse firmaer kan være placeret i forskellige biblioteker på harddisken.

Opsætning til konsolidering:

For at få adgang til at foretage konsolidering, skal der foretages følgende opsætninger:

1. Klik på fanen "Opsætning"

2. Klik på "Systemopsætning"

3. Klik på "Finans"

4. Vælg "Konsolidering", hvorved der angives den kilde der skal anvendes i forbindelse med konsolidering.

Den virksomhed der skal indgå i konsolideringen skal være angivet i :

1. Fanen "Værktøj"

2. "Databaseopsætning"

3. Feltet "Konsolider i" ved at klikke på ikonet, og vælg det firma konsolideringen skal foretages i.

Finanskørsler - Budgetter

Finanskørsler - Momsperioder

Finanskørsler - Perioder - opret nyt regnskabsår