Nyt regnskabsår oprettes under Perioder. Her vil du også kunne se regnskabsperiodens start - og slutdato.
Når du opretter et nyt regnskab, eller en ny regnskabsperiode oprettes momsperioderne automatisk.
OBS: Det er ikke muligt at oprette et nyt regnskabsår, eller overføre ultimotal fra gammelt regnskabsår, hvis der er flere brugere på regnskabet samtidig.Desuden skal brugeren der skal oprette nyt regnskab, eller overføre fra tidligere regnskab have brugerrettigheder til dette.

1. Klik på fanen "Kørsler"

2. Klik på det lille ikon nederst i højre hjørne af feltet "Finanskørsler" så feltet udvider sig

3. Klik på ikonet "Perioder"

Sådan opretter du et nyt regnskabsår:

1. Klik på knappen "Nyt år",  angiv det ønskede antal perioder - typisk 12 mdr.

2. Klik på "OK"

Sådan overfører du driftsresultat fra sidste år:

1. Klik på knappen "Overfør", for at overføre driftsresultatet for foregående år, til indeværende år.

2. Stil markøren i det regnskabsår der skal overføres til, og vær opmærksom på det er det rigtige du vælger.

3. Klik på knappen "Overfør", og der vil komme en boks op hvor opsætningen kontrolleres inden der foretages en overførsel.

4. Klik på "JA" og overførslen starter. Afhængig af mængden af data kan dette tage lidt tid.

Finanskørsler - Budgetter

Finanskørsler - Momsperioder

Finanskørsler - Konsolider regnskaber