Udskriften finans - kontoplan giver dig mulighed or at udskrive din kontoplan. Den viser navnet på kontoen, hvilken kontotype der er tale om, viser momskoden samt hvilke konti sumkonto er beregnet fra.

1. Klik på fanen "Udskrifter"

2. Klik på ikonet "Kontoplan" i feltet "Finansudskrifter" Inden du viser eller printer en udskrift, kan du foretage nogle afgrænsninger. Nogle er faste afgræsninger, og andre er brugerdefinerede afgræsninger.

Oplysninger til de enkelte felter, og knapper

Tabel

Tabel
Her vises hvilken tabel der hentes oplysninger fra. Dette kan ikke ændres
Felt
Her vises kontonummeret på kontoplanen. Dette kan ikke ændres
Fra
Via ikonet kan du vælge starten af den afgrænsning i kontonumre du vil have vist. Feltet kan også være blankt, så vises alle kontonumre.
Til
Via ikonet kan du vælge afslutningen af den afgrænsning i kontonumre du vil have vist. Feltet kan også være blankt, så vises alle kontonumre.
Generel information

Sortering
Da der er tale om en fast udskrift er markering her irrellevant
Uden nul-konti
Da der er tale om en fast udskrift er markering her irrellevant
Nulstil afgrænsning
Ved klik her fjerner du eventuelle afgrænsninger du har lavet
Printerinformation
Dine printeroplysniger
Vis format
Via ikonet kan du vælge hvilket format du vil have vist din udskrift i.
Sæt som standard
Ved klik her vælger du om det valgte format skal være stndard for udskriften
Send E-mail
Via ikonet kan du vælge en E-mail adresse, eller selv indtaste den
Knapper

Mail
Hvis du har indtastet en mail kan du klikke her, og du får din mailboks op, hvvor du kan indtaste besked til modtageren.
Vis
Ved klik her får du vist kontoplanen på skærmen
Udskriv
Ved klik her kan du udskriver på din printer.
Annuller
Lukker kontoplanen ned.

Hvis du bruger den kontoplan der ligger som standard vil du kunne bladre i udskriften på din skærm ved at klikke på pilene:

Finansudskrifter - Posteringslister - Almindelig liste

Finansudskrifter - Posteringslister - Detaljeret liste

Finansudskrifter - Moms - Momsposteringer