Du har her muligheden for at få udskrevet en detaljeret liste over alle dine posteringer, hvor også momsposteringer er medtaget, samt hvilke rabatter mv. der evt. er givet i den valgte periode.

1. Klik på fanen "Udskrifter"

2. Klik på ikonet "Posteringer" i feltet "Finansudskrifter", så feltet åbner sig

3. Klik på ikonet "Detaljeret liste"

Oplysninger til de enkelte felter, og knapper

Tabel

Tabel
Her vises hvilke tabeller der hentes oplysninger fra. Dette kan ikke ændres
Felt
Her vises navnet på det felter du får vist på udskriften. Dette kan ikke ændres
Fra
Via ikonet kan du vælge starten af den afgrænsning i kontonumre du vil have vist. Feltet kan også være blankt, så vises alle kontonumre.
Til
Via ikonet kan du vælge afslutningen af den afgrænsning i kontonumre du vil have vist. Feltet kan også være blankt, så vises alle kontonumre.
Generel information

Sortering
Via ikonet kan du vælge den sortering du vil have vist på din udskrift.
Uden nul-konti
På nogle udskrifter vil man kunne bruge dette felt til at bestemme, om der f.eks. på debitor internt kontoudtog skal medtages kunder, hvor saldoen på kundekortet er 0 kr. Da dette er et standardfelt på alle udskriftsbokse, vil den ikke altid have nogen betydning, da det ikke altid giver mening af den skal fravælge nogle oplysninger.
Nulstil afgrænsning
Ved klik her fjerner du eventuelle afgrænsninger du har lavet
Printerinformation
Dine printeroplysniger
Vis format
Via ikonet kan du vælge hvilket format du vil have vist din udskrift i.
Sæt som standard
Ved klik her vælger du om det valgte format skal være stndard for udskriften
Send E-mail
Via ikonet kan du vælge en E-mail adresse, eller selv indtaste den
Knapper

Mail
Hvis du har indtastet en mail kan du klikke her, og du får din mailboks op, hvvor du kan indtaste besked til modtageren.
Vis
Ved klik her får du vist kontoplanen på skærmen
Udskriv
Ved klik her kan du udskriver på din printer.
Annuller
Lukker kontoplanen ned.

Du kan  bladre i udskriften på din skærm ved at klikke på pilene:

Finansudskrifter - Posteringslister - Almindelig liste

Finansudskrifter - Moms - Momsposteringer

Finansudskrifter - Moms - Momsposteringer på kontokort