Denne udskrift viser balancen for året til dato med budget, hvis der er oprettet budget.

1.Klik på fanen "Udskrifter"

2.Klik på det lille ikon nederst i feltet "Finansudskrifter" så det udvider sig

3.Klik på ikonet "Balancer"

4. Klik på ikonet " Balance til dato med budget"

Oplysninger til de enkelte felter og knapper

Tabel

Tabel
Her vises hvilken tabeller der hentes oplysninger fra. Dette kan ikke ændres
Felt
Her vises navnet på det felter du får vist på udskriften. Dette kan ikke ændres
Fra
Via ikonet kan du vælge starten af den afgrænsning i kontonumre du vil have vist. Feltet kan også være blankt, så vises alle kontonumre.
Til
Via ikonet kan du vælge afslutningen af den afgrænsning i kontonumre du vil have vist. Feltet kan også være blankt, så vises alle kontonumre.
Generel information

Sortering
Via ikonet kan du vælge den sortering du vil have vist på din udskrift.
Uden nul-konti
På nogle udskrifter vil man kunne bruge dette felt til at bestemme, om der f.eks. på debitor internt kontoudtog skal medtages kunder, hvor saldoen på kundekortet er 0 kr. Da dette er et standardfelt på alle udskriftsbokse, vil den ikke altid have nogen betydning, da det ikke altid giver mening af den skal fravælge nogle oplysninger.
Nulstil afgrænsning
Ved klik her fjerner du eventuelle afgrænsninger du har lavet
Printerinformation
Dine printeroplysninger
Vis format
Via ikonet kan du vælge hvilket format du vil have vist din udskrift i.
Sæt som standard
Ved klik her vælger du om det valgte format skal være standard for udskriften
Send E-mail
Via ikonet kan du vælge en E-mail adresse, eller selv indtaste den
Knapper

Mail
Hvis du har indtastet en mail kan du klikke her, og du får din mailboks op, hvvor du kan indtaste besked til modtageren.
Vis
Ved klik her får du vist kontoplanen på skærmen
Udskriv
Ved klik her kan du udskriver på din printer.
Annuller
Lukker kontoplanen ned.

Du kan  bladre i udskriften på din skærm ved at klikke på pilene:

Skærmbilledet lukkes på krydset

Se mere om Finansudskrifter her:

Finansudskrifter - Finans kontoplan

Finansudskrifter - Finans kontoudtog

Finansudskrifter - Posteringslister - Almindelig liste

Finansudskrifter - Posteringslister - Detaljeret liste

Finansudskrifter - Moms - Momsposteringer

Finansudskrifter - Moms - Momsposteringer på kontokort

Finansudskrifter - Moms - Momsangivelse

Finansudskrifter - Moms - Afgiftsposteringer

Finansudskrifter - Balancer - År til dato

Finansudskrifter - Balancer - Sidste år med afvigelse og procent

Finansudskrifter - Balancer - Sidste år

Finansudskrifter - Balancer - Saldobalance pr. afdeling

Finansudskrifter - Balancer - Saldobalance pr. projekt

Finansudskrifter - Balancer - Primobalance

Finansudskrifter - Balancer -Ultimobalance

Finansudskrifter - Balancer - Budgetkontrol 3 mdr.

Finansudskrifter - Balancer - Budgetoversigt 12 mdr.

Finansudskrifter - Standardanalyse Finansudskrifter - Likviditetsoversigt