Hvis du har fravalgt at benytte standard kontoplanen, henvises til følgende side: XXXXXXXXXXX da det er væsentligt du starter med at oprette de rigtige moms og momssatser mv.
Har du valgt at benytte dig af standardkontoplanen er du det rigtige sted, for at oprette en ny konto i finanskladden.

Sådan opretter du en ny finanskonto:

1. Klik på fanen "Kartoteker" og herefter på ikonet "Finans".

2.  Tast på "F7"  for at aktivere oprettelse af en ny konto.

3. Indtast kontonummeret på den nye konto, og udfyld herefter de relevante felter for kontoen.

FØLGENDE FELTER SKAL SOM MINIMUM UDFYLDES:
Kontonummer på max 20 tal
Kontonavn på max 40 bogstaver
Type - om kontoen er en Overskrifts-, Status-, Drifts- eller Sumkonto

4. Tast "Ctrl+S" for at gemme finanskontoen.

Se også:

Sådan opretter du en overskriftskonto til din kontoplan

Sådan opretter du en Status-konto til din kontoplan

Sådan opretter du en Sumkonto til din kontoplan