Har man oprettet standardtekster er det en fordel at kunen redigere dem eksempelvis til brug ved massefakturering af abonnementer, eller hvis man opdager der har sneget sig en stavefejl ind.

1. Klik på fanen "Opsætning" og derefter på ikonet "Opsætning"

2. Klik på mappen "Diverse" og derefter på "Standardtekster" og marker den tekst du ønsker at redigere

3. Klik på knappen "Rediger" og indtast de nye oplysninger du ønsker som standardtekst, og klik på "Ok"

Ved funktionen "Standardtekstnummer" + "Shift"+"F10" indsættes den nye standardtekst de steder hvor den indsættes fremadrettet, til den ændres igen.

Se også:

Opret standardtekster

Slet standardtekst

Opret ny kopi af standardtekst

Kopier standardtekst til udklipsholder