Kunder ønsker ofte at gentegne abonnementer, og dette er heldigvis hurtig gjort i Kompas4, såfremt du ikke sletter kartotekskort når du stopper abonnementer. Sletter du dem på kunden, er det forfra.

1. Søg kunden og abonnementet frem.

Vælg det abonnement der skal genaktiveres, og dobbeltklik på linien.

2. Marker de linier i abonnementet der skal gentegnes ved at klikke i feltet "Medtag" så der er flueben i.

Ret "Ordrestatus"

3. Klik på fanen "Abonnement" og slet hvad der står i "Slutdato (ingen faktura efter)"

Samt rediger "Startdato"