I menupunktet Brugerrettigheder tilføjes, slettes og tildeles brugerrettigheder til de enkelte brugere. 


1. Klik på fanen "Værktøj" og efterfølgende på ikonet "Brugerrettigheder"

 

2. Indtast oplysningerne på den nye bruger, samt de regnskaber denne skal have adgang til, og klik på "Ok".

    

   Du vil i det efterfølgende skærmbillede blive spurgt om du vil gemme ændringerne, klik på "Ja"

 Den nye bruger og dennes rettigheder kan nu ses på listen over brugere, samt hvilke rettigheder der er tildelt

 

Se også: 


Rediger brugerrettigheder

Slet bruger i Kompas4