Når en medarbejder skifter job, eller af andre årsager forlader virksomheden, er det væsentligt at lukke for dennes adgang til systemet. Dette gøre nemt og enkelt i Kompas4.


1. Klik på fanen "Værktøj" og efterfølgende på ikonet "Brugerrettigheder".

  2. Marker den aktuelle bruger der skal slettes, og klik på knappen "Slet", og klik på knappen "Ja" i pop-up boksen.

Brugeren og alle rettigheder er herefter slettet.


 Se også:


Rediger brugerrettigheder

Tilføj bruger af Kompas4