Kompas4 er "født" med de mest anvendte enheder, som Flaske - Kg - Pose - Stk. og Time. Der kan være behov for at oprette yderligere enheder, eksempelvis til udlejning der typisk er på døgnbasis.

1. Klik på fanen "Opsætning" - derefter på ikonet "Opsætning" -  og mappen "Handel"

2. Vælg linjen "Enhed" - og klik på knappen "Tilføj". Udfyld de ønskede oplysninger i boksen, og gem ved at klikke på "Ok"

Enheden er ny synlig og kan vælges i dit lagerkartotek.