Lokation benyttes hvis man har flere lagre/placeringer af sine varer. Ved at oprette lokationer, og tilføje den på lagerkortet har man endvidere hele tiden adgang til den fysiske placering af varen.

1. Klik på Fanen "Opsætning" - og efterfølgende på ikonet "Opsætning".

2. Åben mappen "Handel", og vælg linjen "Lokation"

3. Klik på knappen "Tilføj" og indtast de ønskede oplysninger i boksen.Gem ved at klikke på "Ok".

Lokationen er nu tilføjet:

Den indtastede lokation kan nu vælges på lagerkortet for den pågældende vare:

Se også:

Rediger lokation

Slet lokation

Opret ny kopi af lokation

Kopier lokation til udklipsholder