Af og til foretages der ændringer af lokationer. Lagere eller hele varepartier flyttes. Her er det nyttigt at kunne redigere i den angivne lokation.


1. Klik på fanen "Opsætning", og efterfølgende på ikonet "Opsætning".


 


2. Åben mappen "Handel" og vælg linjen "Lokation"

  3. Vælg den lokation der skal redigeres, og klik på knappen "Rediger". Vælger du ikke lokationen inden du klikker på "Rediger" vil systemet vælge den først angivne på din liste.

Rediger de ønskede oplysninger, og klik på "Ok" for at gemme.


OBS: Vær opmærksom på du ikke kan redigere lokationsnummeret - kun navn og de oplysninger du evt. har tilføjet i dit notat. 


 

De ændringer du har lavet er nu gemt på de varer der er tilføjet på den aktuelle lokation på dit lagerkort. Lokationsnummeret vil fortsat være det samme, som inden redigering, da dette ikke kan ændres, kun slettes. 


Se også:


Opret lokation

Slet lokation

Opret ny kopi af lokation

Kopier lokation til udklipsholder