Det er væsentligt at vedligeholde listen med de oprettede lokationer med jævne mellemrum, for ikke at have unødige valgmuligheder, og dermed øge risikoen for fejl.


1. Klik på fanen "Opsætning" - og derefter ikonet "Opsætning"

  2. Åben mappen "Handel", og vælg linjen "Lokation".

  3. Vælg den lokation der skal slettes ved at klikke på den så den er markeret, og klik på knappen "Slet"

  

Såfremt der er valgt sletning af en lokation der anvendes på et lagerkort er dette ikke muligt, før lokationen er fjernet fra den pågældende vare. Nedenstående dialogboks vil så vise sig. Klik på for at lukke boksen"

 


4. Hvis ikke lokationen bliver anvendt på et lagerkort, vil følgende dialogboks vise sig. Klik på "Ja" for at slette lokationen


 

Lokationen er herefter slettet fra din liste, og lokationsnummeret kan tilføjes med evt. nye data. 



Se også:

Opret lokation

Rediger lokation

Opret ny kopi af lokation

Kopier lokation til udklipsholder